Allcamps is sinds 1986 actief met het aanbieden van lodge tenten, sta caravans en luxe bungalow tenten en is een zuster organisatie van Roan Camping Holidays en Go4Camp. Allcamps.nl is een onderdeel van de European Camping Group. Bij Allcamps, met het hoofdkantoor in Waalwijk, kunt u een keuze maken uit meer dan 650 camping waarbij het aanbod varieert van eenvoudige sta caravans tot luxe lodge tenten. Deze accommodaties zijn te vinden in o.a. Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Campings Gardameer ">Italië maar ook in Slovenië, Hongarije en Campings Kroatië. Daarnaast bieden zij ook accommodaties aan van andere Europese organisaties o.a. van Rent-a-Tent en Eurocamp.

Voor wie is Allcamps bedoeld?

Vooral gezinnen met kleine kinderen maken gebruik van de accommodaties van Allcamps.nl. Toch kunnen andere doelgroepen ook wel degelijk hun accommodatie vinden bij Allcamps.nl. Met name omdat er accommodaties worden aangeboden op heel veel verschillende campings in diverse landen.

Welke zekerheden geeft boeken via Allcamps.nl?

• Keuze uit meer dan 650 campings;

• Allcamps is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds;

• Allcamps berekent géén reserveringskosten;

• Keuze uit meer dan 800 verschillende stacaravans, luxe bungalowtenten en lodge tenten.

Reviews en klantervaringen over Allcamps

Het is opvallend dat er grote verschillen zijn voor wat betreft het boeken met Allcamps.nl, van heel goed (10) tot heel slecht (1). Op Facebook scoort men een 4.2 op basis van de opinie van 27 personen. Op Trustpilot heeft Allcamps.nl meer dan 400 reviews en boekt daarmee 4 sterren dat staat voor uitstekend-goed.

Enkele reviews van klanten

17 september 2018 bestemming: Italië / Caorle, reisperiode: juni 2018: Dit jaar via Allcamps op vakantie geweest. Boeken verliep soepel. Daarnaast was het prettig om handdoeken etc. bij te huren! Eenmaal op de camping aangekomen werden we met alle enthousiasme ontvangen. Bij vragen was er altijd een snelle reactie via de app of kwamen ze even langs. Helemaal fijn.

21 juni 2018 bestemming: Spanje / Palafrugell, reisperiode: augustus 2018: Aanbieding op de site geboekt en direct betaald (dat moest omdat het binnen 40 dagen voor vertrek was). Volgende dag mail gekregen dat caravan helemaal niet beschikbaar was, maar ze konden wel een alternatief bieden, van 1400 euro duurder. "Sorry, foutje in systeem, kunnen site niet aanpassen"?? Aanbieding staat nog steeds op de site en geld kan blijkbaar niet direct teruggestort worden.

22 augustus 2018 Kroatië: juli 2018: Al vanaf het boeken, een hele duidelijke en prettige sfeer. Reispapieren ruim op tijd ontvangen en zelfs nog een last minute aanpassing van onze kant, die meteen geregeld werd door Allcamps. We hadden een sta caravan op camping Krk die van alle gemakken voorzien was. Een toplocatie met uitzicht op zee. Een prachtige, schone camping met aardig personeel en een geweldig mooi strand. Een echte aanrader!!!


Extra info

via allcamps kunt u de volgende, campinggerelateerde onderkomens boeken:

 
SGR garantieregeling: Ja
ANVR-reizigersvoorwaarden: Ja
Soort vakantie(s): kamperen
Doelgroep: families en individuele reizigers
Pakketreizen: Nee
Landen/Werelddelen:  Europa (o.a. Italië, Kroatië, Frankrijk, België, Spanje, Slovenië, Hogarije)


Artikelen over Allcamps.nl

Allcamps.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Allcamps.nl.

Bezoek Allcamps.nl

Schrijf een review