Wat zijn de beste locaties in Nederland om luxe te kamperen?

Wat zijn de beste locaties in Nederland om luxe te kamperen?

26 februari 2019

Nederland beschikt over tal van mogelijkheden voor luxe kamperen. Denk hierbij aan een kampeerplaats met privé sanitair én extra veel ruimte. Privé sanitair is een steeds populairder wordende manier van kamperen op campings. Hier geniet je van het buitenleven en profiteer je van net dat beetje extra luxe en comfort. Ervaar het gemak van jouw eigen sanitair voorzieningen naast de ‘deur’. Dit biedt niet alleen veel privacy, maar het is altijd schoon en beschikbaar en je hebt je eigen spullen bij de hand. Zo voorkom je (lange) wachtrijen en kun je genieten van een onbezorgde vakantie met de luxe en comfort van thuis.

1. Kampeerdorp de Zandstuve

Bij Kampeerdorp de Zandstuve, een 5-sterren camping in Hardenberg, heb je de keuze om te kamperen met luxe privé sanitair met veel privacy. Het privé sanitair is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Er is zelfs een aparte mogelijkheid om je spullen af te wassen, aan de buitenkant van het sanitair. De kampeerplaatsen met privé sanitair zijn voorzien van 8-16 ampère stroom, CAI-aansluiting, eigen watertappunt, waterafvoer en vanaf jouw luxe kampeerplaats heb je uitzicht op een speeltoestel. Zo kunnen de kinderen in de buurt van de kampeerplaats spelen en kun je altijd toezicht houden. Je geniet niet alleen van je eigen sanitair, maar ook van de vele voorzieningen zoals het verwarmde binnen- en buitenzwembad voor de waterratjes, speeltuinen voor de tarzan’s en jane’s, maar ook van het professionele animatieteam. Een ‘stuufvakantie’ moet je een keer beleefd hebben!

2. Vakantiepark ‘t Rheezerwold

Wanneer je verblijft op een kampeerplaats met privé sanitair bij 5-sterren familiecamping ‘t Rheezerwold in Hardenberg, geniet je van veel ruimte en privacy. Een kampeerplaats met privé sanitair betekent een luxe Comfort XL-kampeerplaats van 150 m2, zodat je genoeg ruimte hebt om zorgeloos te genieten van je vakantie. Deze luxe kampeerplaatsen beschikken over 10 ampère stroom, water, afvoer, televisie-aansluiting en gratis wifi. Het privé sanitair bevindt zich naast je tent, camper of caravan en is voorzien van een warmwater douche, toilet en wasbak waar je ook de afwas kunt doen. Wanneer je met de auto bent kun je deze naast je kampeermiddel plaatsen. Ondertussen geniet je eindeloos van de faciliteiten; binnen- en buitenzwembad, sauna, sportvelden, speeltuinen, visvijver en meer!

Vakantiepark Rheezerwold (Ardoer) → Tóp Familiepark!

3. Vakantiepark Ackersate

Op Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen verblijf je op extra ruime kampeerplaatsen met de Veluwe als achtertuin. De kampeerplaatsen zijn gemiddeld 130 m2 zodat je in alle luxe kunt kamperen. Deze Comfort XL+ plaatsen met privé sanitair zijn voorzien van standaard 10 ampère stroom, eigen watertappunt, waterafvoer en CAI aansluiting. Je eigen sanitair beschikt over een fijne inloopdouche, toilet en gootsteen. Je trouwe viervoeter mag ook mee op vakantie, want op de kampeerplaatsen is maximaal 1 hond toegestaan. Met de Veluwe op de achtergrond, is het de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving per fiets of te voet te verkennen. Op het park zelf kun je terecht in het binnen- en buitenzwembad, op het trampolinepark, op diverse sportvelden, bij het animatieteam en meer! Ga voor kamperen met eigen privé sanitair op 5-sterren camping Ackersate.

4. Recreatiepark De Boshoek

Voor een luxe kampeervakantie ben je bij Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen aan het juiste adres. Deze kindvriendelijke 5-sterren camping biedt naast de standaard kampeer- en camperplaatsen ook kampeerplaatsen met privé sanitair welke van hoge kwaliteit zijn. De luxe kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère elektra, watertappunt, tv-aansluiting, wifi tegen betaling en hebben een oppervlakte van 100 tot 120 m2. Dankzij de vele faciliteiten en voorzieningen die speciaal gericht zijn op kinderen, zoals het animatieteam, zwembad, activiteitenbos, sportpark en spellen, is de Boshoek een geliefde kindercamping op de Veluwe waar niemand zich een moment hoeft te vervelen. Bij de Boshoek kun je vakantie vieren zoals jij dat wilt.

5. Camping De Witte Berg

Ervaar het ultieme buitengevoel op Camping de Witte Berg in Ootmarsum op de ruime kampeerplaatsen. Met luxe en comfort binnen handbereik geniet je ongestoord van alle rust, ruimte en privacy tijdens je vakantie. Je kampeert op de comfortplaatsen met je caravan, camper, vouwwagen of tent inclusief privé sanitair voorzien van een eigen douche, toilet en badmeubel. Aan ruimte geen gebrek, want de comfortplaatsen zijn maar liefst 160 m2 groot! Je beschikt over 10 ampère stroom, eigen watertappunt en vuilwaterafvoer, gratis wifi en huisdieren zijn ook toegestaan. Zo hoef je je trouwe viervoeter niet te missen en beleven jullie de leukste avonturen. Ook kun je het thuisfront op de hoogte houden van een te gekke vakantie door de gratis wifi. Verspreid over het hele terrein zijn speelveldjes te vinden voor de kinderen. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad, zwemvijver, visvijver, speeltoestellen, animatieteam en meer. Geniet van een natuurlijk landschap vanaf je kampeerplaats met privé sanitair op 4,5 sterren Camping de Witte Berg.

6. Vakantiepark Witterzomer

Beleef een luxe vakantie op een kampeerplaats met privé sanitair bij Vakantiepark Witterzomer in Drenthe. Met een eigen douche, toilet en wastafel geniet je van je eigen vrijheid en ben je niet afhankelijk van anderen. De luxe kampeerplaats beschikt over 10 ampère stroom, CAI aansluiting en eigen wateraansluiting. Profiteer tijdens je verblijf van de uitgebreide parkfaciliteiten. Leef je uit op de sportvelden of huur een fiets op het park en cross over de fietscrossbaan, ga op avonturenpad en laat je verrassen, klim en klauter in de speeltuinen, beleef veel waterpret in de zwemvijver met zandstrand of in het openluchtzwembad. Speciaal voor de kids is er in de schoolvakanties een uitgebreid animatieprogramma. Je verveelt je geen enkel moment bij Vakantiepark Witterzomer. En dat allemaal tijdens je luxe kampeervakantie in Nederland.

Image result for luxe kamperen

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden