Tips om te parkeren op de luchthaven

Tips om te parkeren op de luchthaven

12 november 2018

De luchthaven kan een zenuwslopende plek zijn. Het staat vol lange rijen, politieagenten met honden, haastige mensen om je heen en alle horeca kost meer dan het zou moeten.
Bellen naar een taxi of een ritje om je naar dit gekkenhuis te brengen en je te behoeden voor het parkeren op de luchthaven zelf is de normaalste zaak en beste oplossing, toch? Fout.
Als je een voertuig hebt, dan kan de ervaring om jezelf te besturen naar en parkeren op of nabij het vliegveld niet alleen pijnloos, maar ook ronduit plezierig zijn, ook financieel.
Er zijn tegenwoordig genoeg online aanbieders om je auto voor een scherp tarief te parkeren op of nabij de luchthaven, dit in tegenstelling tot hoe het vroeger was.

Schiphol opent nieuwe parkeergarage op Lang Parkeren P3

Waarom parkeren op de luchthaven?

Hier zijn vier redenen om met je eigen auto naar het vliegveld te rijden en te parkeren:

1. Je eigen auto, niet in die van een ander

Een auto is in wezen een appartement op wielen, dus je bent vaak gehecht aan je eigen auto. Bij voorkeur niet in een taxi waar al zoveel mensen in hebben gezeten. Er kunnen resten in liggen, vloeistoffen op de bekleding zitten en andere, onsmakelijke zaken. Een bekende vragen om weggebracht te worden kan, maar dat is toch bezwaarlijk en onhandig, want je blijft afhankelijk van een ander waar je in de toekomst wat terug voor dient te doen. Blijf dus vooral bij je eigen auto, waar de vloeren net zo schoon zijn als je zelf wilt en de motorgeluiden herkenbaar en vetrouwd zijn.

2. Reserveringen voor luchthavenparkeerplaatsen zijn eenvoudig

Sommige diensten laten je met een paar tikjes op je smartphone je eigen plekje reserveren op een nabij gelegen terrein. Dan kun je bij aankomst zo op de plek kruipen zonder je zorgen te hoeven maken dat een of andere eikel je ruimte steelt. Je hebt ook een online verslag van waar je de auto hebt geparkeerd, zodat je nooit op en neer hoeft om te kijken op welke verdieping je staat geparkeerd. En vaak ook bewaakt met een camera, dat is wel anders dan wanneer je auto thuis staat geparkeerd.

3. Goedkoper dan met een taxi

Het lijkt onmogelijk, maar het is echt waar, in veel gevallen is het parkeren op de luchthaven goedkoper dan wanneer u met de taxi wordt vervoerd. Zeker wanneer u verder (min. 25 km) van het vliegveld af woont en voor maximaal 2 weken op vakantie gaat. in veel gevallen wordt er aan deze criteria voldaan, dus is het reizen naar en van de luchthaven met de eigen auto interessant. Wellicht ook wanneer u niet aan de criteria voldoet, dat hangt af van de actie.
Vroeger was dit ondenkbaar, maar door het grote aanbod van parkeerplaatsen - ook in de nabije omgeving van de luchthaven - en het aantal aanbieders, zijn er scherpe en concurrerende tarieven.

4. Overdekte parkeerplaatsen

Een overdekte parkeerplaats kan je auto beschermen tegen regenaanslag, de brandende zon en andere zaken. Als u normaal op stadsparkeerplaatsen vertrouwt, dan kan een reis naar een luchthavenpartij ook een vakantie voor uw auto zijn.

Diverse Airport Parking aanbieders

Hoe vind ik een goedkope parkeerplaats op de luchthaven? En wat zijn de ervaringen van anderen met de aanbieders?
Toegegeven, de grootste hindernis als het gaat om parkeren op de luchthaven lijken de kosten, vooral als je van plan bent om een ​​tijdje weg te gaan. Gelukkig zijn er veel online aanbieders met  geweldige aanbiedingen om zo een geschikte parkeerplaats op of in de omgeving van de gewenste luchthaven te vinden. Hieronder vindt u een overzicht van enkele aanbieders, maar u kunt ook het artikel "Top 5 Airport Parking" lezen. Ervaringen vindt u op www.vakantiesitesvergelijken.com

VIP-Parking.com

ComfortParking.nl

CheapParking.nl

BudgetParkingSchiphol.nl

Parkos.nl

60% korting parkeren vliegveld - Parkos.com

TotalCareParking.nl

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden