Natuurhuisje.nl

Vakantiehuisjes weg van de massa! Natuurhuisje.nl

Vakantiehuisjes in de natuur huren? Huur een vakantiehuisje weg van de massa. Beleef een prachtige omgeving vanuit je natuurhuisje!


Natuurhuisje.nl Reviews

  Vuil huis, verwilderde tuin, Natuurhuisje neemt geen standpunt in, Huur nooit meer via Natuurhuisje

  We huurden vakantiehuis in Olderbekoop via Natuurhuisje. Bij aankomst bleek het huis smerig, vuil, tuin verwilderd. Absoluut niet ok ! foto's mogen opgevraagd worden als bewijs. Stuur gerust mail naar [email protected]
  Kwestie van duidelijk te maken dat ik niet overreageer. Haar in de bedden, haar in de frigo, haar in de badkamer, onkruid 50 cm hoog... ongelofelijk.
  Natuurhuisje wou onze geen beding tussenkomen in het geschil. Na het zien van de foto's ben ik zeker dat niemand wil slapen in het huis. Zeker niet na het betalen van een weekprijs van 1600 €. Intussen zijn we nog steeds 1000 € kwijt. De verhuurder wil maar een klein deel terugbetalen. Natuurhuisje heeft alle foto's doorgekregen. Ze begrijpen de situatie, blablabla maar doen niks. Zij laten toe dat een verhuurder op deze manier zijn verantwoordelijkheid niet opneemt en laat dergelijke praktijken toe. Ongelofelijk ... ze moesten de verhuurder verplichten van de huursom terug te storten en hen nog een dikke boete laten betalen. Maar wat doen ze ? Niks..
  gewoon aan de zijlijn blijven kijken. Waardeloos.
  Ik zeg niet dat alle verhuurders op natuurhuisje slechte verhuurders zijn maar als een verhuurder zo zwaar faalt, dan neem je ook als platform je verantwoordelijkheid.

  Sterke punten
  Mooie facade

  Zwakke punten
  Geen steun, geen verantwoordelijkheid , dit is lachen met jullie klanten !

Bezoek Natuurhuisje.nl

Schrijf je eigen review