WELKOM IN DE VAKANTIEWERELD VAN CORENDON

Op vakantie gaan betekent wat ons betreft gewoon lekker genieten en genieten schrijven we bij Corendon met de hoofdletter G. Het is onze taak om jouw vakantiedromen waar te maken. Die opdracht nemen we heel serieus. Niet voor niets hebben wij voor elke doelgroep een passende vakantie. Of je nu met kids naar een gezinsvriendelijk 4Kids of Aquafun hotel wilt of juist liever met z'n tweetjes naar een Only Adult accommodatie. Super-de-luxe, All Inclusive of juist de vrijheid van een comfortabel appartement? Bij Corendon wordt er naar je geluisterd.


Altijd de beste vakantiedeals!
Wij verzorgen elk jaar de vakanties van ruim 650.000 passagiers naar tientallen bestemmingen binnen en buiten Europa. Onze missie is om jou en je reisgezelschap op al onze bestemmingen de beste vakantie te bieden tegen de beste prijs.
Niet voor niets luidt ons motto: Altijd de beste vakantiedeals!

Vernieuwende concepten
Corendon is een van de grootste trendsetters in reizen in Nederland en België. Begonnen in 2000 als Turkije-specialist, is het concern in zestien jaar uitgegroeid tot een grote veelzijdige reisorganisatie die vernieuwende concepten in de markt zet. Hierbij hebben wij eigen hotels en een eigen luchtvaartmaatschappij tot onze beschikking. De vloot van 16 toestellen vliegt jaarlijks ruim 2,5 miljoen vakantiegangers naar tientallen internationale bestemmingen.


Corendon.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Corendon.nl.

Bezoek Corendon.nl

Schrijf je eigen review