Kloosterreizen.nl

Online zoeken, persoonlijk boeken | Klooster Reizen Reisburo BV

Persoonlijk reisadviesbij Klooster. Reisburo's in Winschoten, Haren, Stadskanaal, Delfzijl en Hoogezan. Onze reisadviseurs bewijzen keer op keer hun toegevoegde waarde


Kloosterreizen.nl Reviews

    Geen aanrader!

    Afgelopen april hebben we een lang gekoesterde reis naar Japan gemaakt. Een bijzondere reis die we zelf goed hadden voorbereid. Klooster Reizen hebben we gevraagd om de reis voor ons te boeken. Echter, Klooster Reizen is niet in staat gebleken om een specifieke reis naar wens van de klant samen te stellen. Medewerkers blijken geen kennis over Japan te hebben en hebben geen idee hoe het werkt in Japan. We hebben bij Klooster Reizen in Roden en Haren in totaal 7(!) contactpersonen gehad. Bij aanvraag van de reis zouden we van drie verschillende touroperators een reisvoorstel/offerte krijgen. De derde hebben we nooit ontvangen.
    Nadat de keuze op een touroperator was gevallen stapelden de slordigheden zich op; de handelingen gaan over te veel schijven waardoor we soms twee tot drie weken moesten wachten op een antwoord. Als een reisonderdeel uit de offerte werd geschrapt werd de nota niet aangepast. Na vaststelling van de reis werden afspraken foutief overgenomen uit de offerte waardoor we in totaal 46 (!) e-mails van Klooster Reizen hebben ontvangen, met een uiteindelijke bevestiging versie 12.
    Het voorbereidingsplezier van een grote reis is door alle bovenstaande situaties behoorlijk verpest. Vooral het vertrouwen dat een reisbureau alles voor je regelt, is weg. Het ergste is dat Klooster Reizen en dan met name Gerda Klooster, totaal niet op onze klachten heeft gereageerd. Uiteindelijk hebben we een fantastische reis gehad, maar meer omdat we op onze eigen ervaring konden vertrouwen. Een reis georganiseerd door Klooster Reizen is voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Bezoek Kloosterreizen.nl

Schrijf een review