Happycamp.nl

Via Happy Camp boekt u campingvakanties direct en tegen de beste prijs! Boek hier uw stacaravan of luxe bungalowtent. Geen reserveringskosten!


Extra info

Happy Camp Algemeen

Happy Camp organiseert al meer dan 16 jaar vakanties op campings. Het idee is ooit ontstaan in Italië in samenwerking met de eigenaar van Camping Bella Italia aan het Gardameer, één van de meest bekende campings bij de Nederlanders. Inmiddels is Happy Camp uitgegroeid tot een organisatie die op meer dan 60 campings comfortabele stacaravans en bungalowtenten aanbiedt. Wij bieden luxe bungalowtenten en diverse types stacaravans op top-campings in Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje, Hongarije, Oostenrijk en Slovenië.


Happy Camp biedt als uitgangspunt kwalitatief hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs en staat daarnaast bekend om de uitstekende service van de ervaren parkmanagers.
De gasten van Happy Camp komen hoofdzakelijk uit Nederland, Duitsland, Italië en Scandinavië zodat men unieke internationale contacten kan opdoen.

Parkmedewerkers

Onze parkmanagers staan voor u klaar bij aankomst en tijdens het verblijf en zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke en geslaagde vakantie te bezorgen. Ze zijn geselecteerd op o.a. gastvrijheid, stressbestendigheid, organisatietalent, enthousiasme en levenservaring. Hun belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat u een fijne vakantie heeft. Ze onderhouden de bungalowtenten, de stacaravans en het inventaris. Zij ontvangen u en maken u wegwijs op de camping en u kunt altijd bij hen terecht met uw vragen en opmerkingen. Gezien het internationale karakter van onze organisatie zijn de medewerkers vrijwel altijd Engelstalig.

De parkmanagers kennen de omgeving en helpen u graag op weg voor excursietips, de lekkerste restaurantjes, de leukste pretparken voor de kinderen, de mooiste tochtjes of de onontdekte plekjes. Natuurlijk staan ze u ook terzijde bij minder prettige situaties zoals een arts bezoek of hulp bij andere onvoorziene omstandigheden.


Happycamp.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Happycamp.nl.

Bezoek Happycamp.nl

Schrijf je eigen review