Travelberry.nl

TravelBerry - Ruim aanbod, lage prijzen. 

Ruim aanbod aan zonvakanties, verre reizen, wintersport, stedentrips en touringcarvakanties. Gratis optie plaatsen, aangesloten bij SGR & Calamiteitenfonds.

Veel bezoekers van deze site bekijken ook Oad.nl voor het boeken van de ideale vakantie.


Travelberry.nl Reviews

  Oplichters!!!

  Dagje disney geboekt, waar wij zelf achteraan moesten bellen of deze doorging.. na 4x gebeld te hebben kregen bij 2 dagen vantevoren te horen dat het niet doorging. Helaas wachten wij nu al een tijdje op ons geld. Op mails wordt er niet gereageerd en als je belt krijg je elke keer te horen ‘dat is jammer, helaas is de manager niet aanwezig en ik kan niks doen’ zelfde liedje elke keer weer. Helaas kan ik geen 0 sterren geven maar wel een waarschuwing naar de mensen toe. BOEK HIER NIETT

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  NOOIT MEER IETS KOPEN BIJ TRAVELBERRY

  Dit bedrijf raad ik iedereen af. Erg stom van mezelf dat ik niet eerst naar de reviews heb gekeken.
  Ik heb een veiling bij VakantieVeiling gewonnen. Dat bedrijf is zeker wel aan te raden en vooral hun dienstverlening. Maar over TravelBerry zeg ik dat absoluut NIET.
  Ik ben voor de gek houden!!! Nadat ik de veiling had gewonnen, begon het allemaal. Ik wilde graag de reis online boeken maar lukte steeds niet. Uit eindelijk contact opgenomen met hen en geven ze aan dat die datum niet wordt vrijgegeven aan VakantieVeiling. Echter staat deze datum wel in het groen weergegeven dus is gewoon beschikbaar. Maar volgens de medewerker is dat niet zo. Super raar en VakantieVeilingen was het met mij eens. Om toch niet moeilijk te doen, heb ik besloten om een andere datum uit te kiezen. Ik zou zaterdag 29 juni naar Disneyland gaan, maar ik was op die dag gewoon in Nederland. De reden hiervan is, dat mijn reis is geannuleerd en zogenaamd hebben ze dit eerder al aangegeven. Absoluut niet waar!!! Want ik heb vanaf maandag al telefonisch contact met ze gehad en elke keer vroeg ik naar mijn tickets. De medewerker gaf steeds hetzelfde aan na 17:00 uur ontvang je het. Dinsdag weer gebeld en nog steeds niks ontvangen en zo ging het door tot donderdag. Plotseling is de reis geannuleerd en ben ik zogenaamd al maandag hierover geïnformeerd per mail. Sinds maandag check ik mijn spam ook... Dus het is absoluut niet waar. En als dat het geval is, waarom lieten ze het niet via de telefoon weten?
  Tegenstrijdige antwoorden.

  1 tip: als je een reis boekt via travelberry, verheug je er niet veel op want het wordt toch geannuleerd.

  PAS OP: OPLICHTERS! NIET BOEKEN BIJ TRAVELBERRY

  Bekijk alle negatieve reviews bij Google en andere websites maar en dan weet je meer dan voldoende. Eigenaar Travelberry blijkt ook bij een ander bedrijf (Citytijger) betrokken te zijn geweest wat vele anderen heeft gedupeerd.

  U BENT GEWAARSCHUWD! NIET MEE IN ZEE GAAN!

  Jammer dat je geen 0 sterren kan geven hier want anders was dat de keuze geweest.

  Sterke punten
  Geen -> oplichters !!!!!

  Zwakke punten
  Reizen worden niet eens afgezegd, moet je zelf ontdekken
  E-mails worden niet beantwoord
  Telefoon wordt niet opgenomen
  Geld wordt niet teruggeven
  Bestaan pas sinds september 2018
  Vele mensen gedupeerd
  Overal NEP reviews

  > Reizen bestaan vermoedelijk niet eens <

  OPGEPAST:
  Overal online zijn 5 sterren NEP reviews te vinden!
  Ook de likes op Facebook zijn helemaal nep (ingekocht)

  Oplichters

  TravelBerry stelletje OPLICHTERS!!!
  Via vakantieveilingen een bus dagtrip naar EuroDisney gewonnen voor mijn zoon en mij... reis was direct te boeken via TravelBerry.
  Moest nog wel even apart €12 overmaken. Om een héél lang verhaal héél kort te maken, 3 dagen, om iets voor 12 uur in de nacht, wordt er via de mail geannuleerd, omdat er onvoldoende deelname in de touringcar is. NERGENS in de voorwaarden is dit terug te lezen en wordt na veel (vooral) heen -en (bijna geen) weer gemail en gebel afgedaan als volgt:

  *Bij het boeken van een reis ga je akkoord met een onvoldoende deelname clausule*
  (Nogmaals, nergens terug te vinden op dat moment in de voorwaarden, downloads aanwezig als bewijs)
  29 maart geboekt en tot op de dag van vandaag nog steeds geen beloofde terugbetaling of verder antwoord van Travelberry. Na veel zoeken en Googlen, blijkt dat het vorige bedrijf van deze eigenaar precies dezelfde praktijken erop nahield. (CityTijger)
  !!!Dus wees gewaarschuwd!!!
  Mag hopen dat ze naar aanleiding van dit berichtje mij niet gaan bedreigen. 🤔🤣
  Heel belangrijk om te vermelden is dat VakantieVeilingen binnen 3 dagen het volledige bedrag van de voucher op mijn rekening terug gestort had. Super goede hulp en service gekregen!!🏆

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar
  Weinig tot geen respons op mails en telefoontjes
  Beloftes niet nakomen
  Nep recencies op internet

Bezoek Travelberry.nl

Schrijf je eigen review