Transavia.com

Transavia is een budgetluchtvaartmaatschappij die in 1965 is opgericht. Al meer dan 50 jaar lang brengen wij onze passagiers met veel plezier naar de mooiste zakelijke en vakantiebestemmingen in Europa. Transavia is onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep. Daarmee behoren we tot de grootste luchtvaartgroep van Europa. 


Transavia.com Reviews

  Hockey reizen

  Manager van een hockeyteam geweest. Heb toen een trip naar Barca moeten boeken. Dit ging allemaal erg gemakkelijk en vriendelijk via Transavia. Daar was ik erg blij mee. Heb in de zomer ook tickets naar Spanje geboekt. Bij aankomst op Schiphol was ik minder blij omdat heel Nederland in de zomer met Transavia schijnt te vliegen. Kies je momenten zou ik zeggen. overal altijd tevreden op korte vluchten. Langere vluchten dan is er simpelweg niet voldoende ruimte in de vliegtuigen.

  Super site en maatschappij

  Zojuist 2 tickets geboekt naar Spanje. Vertrek vanaf Rotterdam. Super site, want werkt eenvoudig, snel en prijzen zijn goed. Vlucht zelf met transavia ook altijd perfect, zeker vanuit Rotterdam dus ik boek altijd bij ze.

  Sterke punten
  Snel, simpel, goedkoop en gewoon goed!

  Voor prijsstunter redelijk!

  In het kader van “what you see is what you get”, doet Transavia het goed. Je betaalt voor wat je wilt. Geen poespas en ideaal om van A naar B te reizen, voor een goede prijs.

  Sterke punten
  Makkelijk, overzichtelijk en prima geprijsd.

  Zwakke punten
  Niet de service die je bij KLM kan verwachten, maar logisch voor deze prijzen.

  Prettig en snel

  Regelmatig via Transavia zelf geboekt voor vluchten binnen Europa; prettig werkende website en alles goed duidelijk op voorhand, alvorens te betalen. Geen verrassingen achteraf.
  Vluchten zelf prima, weinig op aan te merken op een kleine vertraging links en rechts.

Bezoek Transavia.com

Schrijf je eigen review