Summerbash.be

SUMMER BASH - JONGERENREIZEN

Summer Bash is een reisorganisatie gespecialiseerd in jongeren & studentenreizen. Kwalitatieve, betaalbare en veilige jongerenreizen en dit met een aanbod van meer dan 18 bestemmingen. Lets Make Summer Legendary!


Doelgroep, bestemmingen & doelstellingen

Geef me twintig seconden om het uit te leggen. Summer Bash is de naam, aangenaam. Summer Bash is een online reisorganisatie gespecialiseerd in jongerenreizen. Een op-en-top Belgisch merk onder leiding van vijftien jaar Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid bij Fun-Reisen. Summer Bash dat is gewoon de perfecte cocktail: een mix die zowel jongeren als hun ouders aanspreekt. Wij serveren kwalitatieve, betaalbare en veilige jongerenreizen. Stop de klok! Twintig seconden van jouw tijd mogen gebruiken, bedankt daarvoor.
Summer Bash ontstond in februari van het jaar 2017 als een concreet concept met duidelijke doelstellingen en een vision-/missionstatement. Een paar jaar later maken vele fanatiekelingen deze droom iedere dag meer werkelijkheid! Ondertussen kan je bij Summer Bash terecht voor zon- en feestvakanties, wintersportvakanties, unieke rondreizen en surfkampen.


Summerbash.be Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Summerbash.be.

Bezoek Summerbash.be

Schrijf een review