In 1994 zijn we gestart met het zoeken naar leuke, originele en bijzondere vakantieadressen in Frankrijk. Was het aanbod toen beperkt tot Parijs en de Cote d’Azur, tegenwoordig bieden we u, als liefhebber van mooie vakantieplekken in Frankrijk, een ruim aanbod van vakanties in Zomers Frankrijk, Frankrijk Wintersport en op de Franse overzeese gebiedsdelen, ofwel Tropisch Frankrijk.
Tot de mooiste Franse regio’s rekenen wij Corsica, Provence, Cote d’Azur, de Franse Alpen en skigebieden als Val Thorens, Val d’Isere en Morzine. Alle vakanties worden u aangeboden met de zekerheid van het lidmaatschap GGTO en Calamiteitenfonds Reizen.
Wij kennen de (meeste) Franse regio’s, Corsica en de skigebieden in de Franse Alpen. Wij voorzien u graag van een reisvoorstellen op maat die we samen met u vullen met originele, goede en bijzondere vakantieadressen in Frankrijk. Geheel op uw eigen wensen afgestemd en op maat gemaakt.
Wij nodigen u van harte uit om eens rustig onze websites te ontdekken. Heeft u vragen, suggesties of tips, bel ons op +31 (0)23 551 22 91 of stuur me een email. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief dan weet u zeker dat u als eerste geïnformeerd bent over de leukste adressen en vakantiegebieden!
Wij wensen u alvast een fijne vakantie in Frankrijk!

Frankrijkhuis.nl Reviews

  • Heb de site bezocht om een huis te zoeken. Uiteraard de drie zoekvelden ingevuld (regio, soort vakantie en type accommodatie) dan op zoeken geklikt en vervolgens gebeurt er niets. Overigens ook zeer weinig keus. In de Aquitaine staan er maar 5 huizen op de site terwijl er honderden zijn (zie b.v. vakantiehuis-drankrijk.nl en bonjour.nl)

    Zwakke punten
    Werkt niet, weinig keus, rommelig

    Door Alexander op 18 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Frankrijkhuis.nl

Schrijf je eigen review