Bbi-travel.nl

BBI Travel, de reisspecialist voor Ierland, IJsland, Hurtigruten, Noorwegen, Zweden, Finland & Canada Ons familiebedrijf is een van Nederlands oudste reisorganisaties en geldt als een echte specialist voor Ierland, IJsland, de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden & Finland) & Canada. Tevens vertegenwoordigen wij Hurtigruten, de gerenommeerde Noorse rederij. Met kwaliteit hoog in het vaandel is uw reis bij ons in vertrouwde handen. Naast bovenstaande reizen kunt u meer informatie over onze organisatie en bestemmingen bekijken door hieronder te klikken. Vergeet ook niet u aan te melden voor onze nieuwsbrief, waarmee wij u geheel vrijblijvend op de hoogte houden van nieuwe reizen en speciale aanbiedingen


Meer info

BBI Travel:

SGR garantieregeling: Ja
ANVR-reizigersvoorwaarden: Ja
Soort vakantie(s): o.a. auto, camper, hotel, aktief
Doelgroep: allen
Pakketreizen: Ja
Landen/Werelddelen: Scandinavië, Ijsland, Ierland, Canada


Bbi-travel.nl Reviews

  Waardeloze Incompetent bedrijf

  Zeer slechte "reisorganisatie ", hebben misleidende info en bieden slechte accomodaties aan. Nemen totaal geen verantwoordelijkheid. Mijn advies, absoluut geen zaken mee doen!

  Sterke punten
  Géén

  Zwakke punten
  Hele organisatie is een zwak punt.

  Onduidelijke prijs informatie

  Leuke fly drive gevonden naar IJsland, prijs volgens de site vanaf €1399.
  Vervolgens op meerdere vertrekdata gekeken en gezocht naar die prijs. Niet kunnen vinden. Welke vertrekdatum ik ook opende, de reissom was iedere keer vele malen hoger dan die €1399. Uiteindelijk telefonisch contact opgenomen met BBI travel en gevraagd op welke vertrekdatum ik voor dat bedrag van €1399 naar IJsland kan.
  Niet dus!!!
  Het op de website genoemde vanaf bedrag geldt blijkbaar bij 6 deelnemers, en is dan per persoon. Deze informatie is echter niet te vinden op de website.
  Beetje jammer, had mij een hoop gezoek gescheeld als dat bij de vanaf prijs vermeld had gestaan. Volgens de medewerker van BBI travel is het echter niet mogelijk om deze toch best wel belangrijke info meteen op de eerste pagina bij de betreffende reis te vermelden...

  Zwakke punten
  Bepaald niet duidelijk en transparant vwb de prijzen

Bezoek Bbi-travel.nl

Schrijf een review