SunnyCars.nl is een autoverhuurbedrijf dat "een alles in één pakket" aanbiedt voor een huurauto. Deze unieke formule werkt snel en eenvoudig. All-in betekent dat ook echt alles is inbgerepen, zodat je niet voor verrassingen komst te staan wanneer je de huurauto gaat ophalen of inleveren. De prijs die je krijgt aangeboden op internet, is ook de prijs die je daadwerkelijk betaald. Vooraf betaal je wat wordt aangeboden en bij aankomst heb je dan geen gedoe met extra kosten. Geen extra kosten voor aantal gereden kilometers (dit is onbeperkt) of wanneer je schade hebt (volledig afgedekt). De verzekering is dus ook inbegrepen en je hoeft lokaal dus geen verzekering af te sluiten of te denken dat iets voor je huurauto niet goed geregeld is. Eventuele extra kosten bij SunnyCars zijn die voor het inleveren op een andere locatie en bijvoorbeeld een kinderzitje. Echter kun je dit vooraf aangeven, waardoor je de kosten maakt bij de boeking en niet ter plaatse (kinderzitje en extra bestuurder wel eventueel).
Bij SunnyCars kun je wereldwijd in meer dan 120 landen en bij bijna 10.000 locaties een huurauto boeken.

Sunny Cars Alles in één pakket

Het motto van Sunny Cars luidt: "Alles in één, volledig verzekerd met de beste service". Ze willen dat je zorgeloos kunt rondrijden wanneer je een auto bij hen hebt gehuurd.
Om de service te kunnen garanderen, werken ze uitsluitend samen met de beste autoverhuurders ter wereld. Ze bezitten namelijk zelf geen auto's maar bemiddelen en werken samen met zowel internationale autoverhuurders als lokale verhuurders die aan de strenge kwaliteitseisen voldoen.
Mede dankzij deze aanpak en het totale pakket, zijn ze in 2 decennia wereldwijd uitgegroeid tot één van de grootste, bekendste en onafhankelijke autoverhuurder.

Leeftijd auto huren

Om een auto te kunnen huren, dien je meestal minimaal 21 jaar en in sommige gevallen 23 jaar oud te zijn. Het verschilt echter per land, type auto en verhuuurmaatschappij wat de leeftijden zijn om een auto te kunnen huren. Daarnaast wordt er meestal verlangd dat een bestuurder minimaal 12 en soms 24 maanden beschikt over een rijbewijs. Deze bepalingen verschillen per aanbieder en kunnen niet worden beïnvloed door SunnyCars. Net zoals er door verhuurbedrijven extra toeslagen kunnen worden berekend voor bestuurders jonger dan 25 jaar of ouder 70 jaar.

Sterke punten Sunny Cars

Zoals gezegd, heb je bij Sunny Cars het alles inéén pakket, zodat je niet voor verrassingen, zoals extra kosten, komt te staan. Daarnaast heb je geen boekings- of reserveringskosten en betaal je geen extra kosten voor het gebruik van je Creditcard. Alle aanbiedingen van lokale en internationale verhuurbedrijven worden op SunnyCars.nl getoond, zodat je direct profiteert van eventuele kortingen en lage tarieven. 

Tips autohuur

Niet onbelangrijk is het om vooraf goed te weten hoe de autohuur werkt en waar je allemaal op moet letten bij zowel de boeking van de huurauto, het ophalen van de auto en het inleveren. Aangeraden wordt dan ook om "Auto huren, waar moet je op letten?" te lezen.

Reviews & ervaringen SunnyCars

Waarom je zou moeten kiezen voor SunnyCars.nl wordt onderbouwd door reviews en ervaringen van eerdere boekers. Op Trustpilot, de onafhankelijke review site, scoren ze hoogst haalbare score van 5 sterren ofwel excellent. Gezien het aantal reviews van ruim 9.300, kun je deze score zeer betrouwbaar en uniek noemen. Zelfs 90% beoordeelt SunnyCars.nl als uitstekend of goed!
Een aantal quotes vind je hieronder:   

"snel en gemakkelijk vinden en boeken van een geschikte auto, eerlijke prijzen inclusief alle verzekeringen, eenvoudig ophalen en terugbrengen van de auto (gebaseerd op 5 jaar ervaring met Sunny Cars)"

"Prima service van Sunny Cars. Minder tevreden over locale verhuurder. Express pakket (pre-check in) bestond in de praktijk helemaal niet. Ik heb uiteindelijk betaald voor deze service en moest uitgebreid gegevens op het internet invullen. Dat zou dan als voordeel hebben dat alle papieren bij de balie klaar zouden liggen. Dit was absoluut niet het geval. Sterker nog, ze dachten dat ik een andere auito had gehuurd en zeiden dat ik voor de 2e bestuurder zou moeten bijbetalen. De check in duurde even lang als normaalgesproken (10 min) waardoor ik het gevoel heb een kat in de zak te hebben gekocht. ALAMO Houston Hobby.."

"Ze regelen het gewoon: Onbeperkt aantal kilometers, eerlijke prijs, goede verzekering en goede service. De dag voor het huren een sms met nogmaals hun telefoonnummer voor het geval u ze nodig heeft."


Artikelen over Sunnycars.nl

Sunnycars.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sunnycars.nl.

Bezoek Sunnycars.nl

Schrijf je eigen review