Slecht

Een reis geboekt naar Gloria Palace Royal op gran canaria via vakantiediscounter, uitgevoerd door all tours. Verschillende dingen niet goed gegaan:

All tours had reservering niet doorgestuurd naar het hotel, gelukkig heeft het hotel dit goed opgelost.

Geen enkele aandacht of attentie voor het feit dat het onze huwelijksreis was. Is natuurlijk niet noodzakelijk maar zou getuigen van oog voor detail voor de klant.

Bij ophalen na heenvlucht krijgen we snel een pakketje met info in onze handen geduwd. Geen uitleg over het land of excursies alleen een qr code om te scannen.

Bij het doorkrijgen van de ophaltijd (via qr code) stond ons hotel er niet bij. Hierover navraag gedaan. Na meerdere keren vragen te horen gekregen dat we 5uur voorafgaand aan de vlucht worden opgehaald (rit van 3 kwartier). Tijdens de rit blijkt dat er veel omwegen worden gemaakt en doen we zonder te overdrijven 2,5 uur over naar het vliegveld en zitten we als sardientjes in een bus gepropt, zonder airco.

Gran canaria is too Gloria royal palace is top. All tours is een slechte organisatie, als ik de reviews eerder had gelezen op deze site, zou ik zoiezo nooit via all tours hebben geboekt. Dus als ik op deze manier iemand voor een slechte organisatie kan behoeden... Graag gedaan!!

Sterke punten
Goedkoop

Zwakke punten
Onpetrsoonlijk
Slecht geregeld
Zaakjes niet op orde

Bezoek Alltours.nl Reviews over Alltours.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Alltours.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden