Simi-reizen.nl

Reizen zit ons natuurlijk in het bloed. Als fervent reizigers met veel ervaring in allerlei landen is Simi Reizen een logisch gevolg om van een hobby een beroep te maken. Simi Reizen is in 2010 gestart. Inmiddels organiseren we alweer jaren actieve vakanties, jongerenreizen en groepsreizen naar steeds meer unieke bestemmingen. Jaarlijks boeken vele honderden mensen hun groepsreis bij Simi. Gemiddeld scoren onze reizen een 8.7. Bij Simi is de prijs die je ziet ook daadwerkelijk de prijs die je voor je vakantie zult betalen. Alle kosten, zoals de kosten voor onze garantieregeling, boekingskosten enzovoorts zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. Bij alle vakanties is daarnaast een deel van de activiteiten standaard inbegrepen. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Echte groepsreizen Al onze reizen zijn echte groepsreizen. Of het nu gaat om een rondreis of een reis op een vaste locatie, bij al onze reizen staat het samen beleven van de vakantie centraal. Je kunt na je boeking vooraf kennismaken met je reisgenoten online, maar veel van onze groepen spreken ook daadwerkelijk voor vertrek al met elkaar af. Betrokken reisleiding maakt het verschil Bij al onze groepsreizen is enthousiaste reisleiding aanwezig. Deze reisleiding heeft maar 1 taak: zorgen dat iedereen binnen de groep een onvergetelijk mooie vakantie beleeft. Daar werken ze dan ook keihard voor. Als gevolg hiervan won Simi Reizen in 2014 de prijs voor de reisorganisatie met de beste reisleiding (via reisorakel.nl). Wie gaan er op reis met Simi? Mensen die houden van actie, avontuur en gezelligheid Gemiddeld is ongeveer 55% van onze reizigers vrouw, 45% is man Ongeveer 50% van de mensen boekt alleen. De rest boekt met een vriend/vriendin of groepje. Dit zorgt voor een goede afspiegeling tijdens onze reizen.


Extra info

SGR/ANVR lid: Ja
Accommodatie: Alle
Doelgroep: Jongeren en groepsreizen
Pakketreizen: Ja
Bestemming: Wereldwijd


Simi-reizen.nl Reviews

  Wat een rancune

  Hoi Chris Janssen, Wat vervelend dat je zo rancuneus bent na het verliezen van het geschil. Je standpunt is door drie onpartijdige mensen ongegrond verklaard, maar ik snap dat je een half jaar na dato het nog niet helemaal los kunt laten. Ik wil je dan ook graag uitnodigen voor een kop koffie bij ons op kantoor. We hebben je immers nog EUR 127,5 teruggestort omdat we het al zo zielig voor je vonden dat je geschil ongegrond verklaard werd én je bijkomende kosten had daardoor.

  Sterke punten
  Top

  Leuke activiteiten en een leuke groep medereizigers, met een UITERST matige organisatie.

  Wegens omstandigheden kon ik pas later arriveren op eigen gelegenheid. Daarvoor telefonisch en per mail overlegd en was allemaal prima. Ik wou daar graag een motor huren, en op een vrij te bestedend dag op eigen gelegenheid gaan toeren. Bij aankomst blijkt het activiteitenschema aangepast (geen duidelijke reden, het weer was prima), en kon ik de gehuurde motor (wat niet goedkoop was) laten staan. Bij een het indienen van een klacht bij de betreffende geschillencommissie telt de door Simi gegeven reactie: "Helder, bedankt. We willen alleen uitdrukkelijk verzoeken geen reizigers achterop te nemen, verder geven we het allemaal voor je door aan de betrokken personen. Je weet waar je precies moet zijn?" niet als een toezegging, en is mijn verzoek om een deel van de kosten te compenseren geweigerd. Daarbij was het nagenoeg verplicht om het eten via de reisorganisatie bij te boeken, de "lokale" supermarkt was meer dan anderhalf uur lopen (bij temperaturen boven de 30 graden in de zon). Het avondeten smaakte prima, maar was het ontbijt/ lunch een stokbrood dat je zelf mocht versnijden. dat is eigenlijk niet voldoende voor een vakantie vol activiteiten zoals deze. Had naar mijn mening niet als optioneel voor deze rijs aangegeven mogen staan, aangezien het gaat om ruwweg €100,- extra kosten. Verder is van tevoren aangegeven dat het geen zuipvakantie zou mogen worden, op zich prima. Bij aankomst bleek echter dat sterke drank in het geheel niet was toegestaan, de halve fles rum die ik had meegenomen mocht niet geopend. Blijkbaar staat het verdelen van die hoeveelheid over een groep van 20 man in een week gelijk aan onverantwoordelijk zuipen. Als 26 jarige voelt dit belachelijk betuttelend van een organisatie die zelf geen planning kan aanhouden. De laatste activiteit was een nacht wildkamperen, in theorie hartstikke leuk. Helaas is het merendeel van de groep die nacht volledig lek gestoken door muggen. Wellicht had de organisatie die locatie van tevoren wat beter kunnen testen. De activiteiten waren leuk, deze werden uitbesteed aan het lokale team, Canigou Outdoor. Iedereen die deze richting op gaat, raad ik aan om Simi over te slaan.

  Sterke punten
  Gezellige groep medereizigers, leuke activiteiten

  Zwakke punten
  Uiterst matige organisatie

Bezoek Simi-reizen.nl

Schrijf je eigen review