Wat zijn de beste Airport Parkings in Nederland?

Wat zijn de beste Airport Parkings in Nederland?

22 november 2018

Hieronder vindt u een overzicht van de door ons samengestelde top 5 Airport Parking.

We hebben deze 5 parkeeraanbieders op de luchthaven gebaseerd op recente klantervaringen die we online hebben kunnen vinden, de prijs-afstand en onze eigen ervaringen tijdens het bezoeken van de website en eventuele boeking.

Image result for airport parking

Vakantieparking.nl 

Vakantie Parking is een aanbieder van parkeergelegenheden rondom de luchthaven Schiphol. Met meer dan 2.000 reserveringen per jaar is Vakantie Parking een kleinere parkeeraanbieder bij Schiphol. Het uitganspunt bij Vakantie Parking is de reiziger op een veilige, snelle maar vooral voordelige manier te laten parkeren voor voornamelijk vakantiegangers. Bij Vakantie Parking worden de volgende services aangeboden:

• Valet service: brengen en halen van de auto bij de vertrekhallen op Schiphol
• Shuttle service: parkeren in de garage van Vakantie Parking en met een shuttlebus gebracht en weer opgehaald worden bij de vertrekhallen op Schiphol

Vakantie Parking hanteert een transparante werkwijzen naar haar klanten toe. Zo worden de auto’s geparkeerd op een beveiligde parkeerlocatie, staan de chauffeurs klaar om de klanten te helpen en biedt Vakantie Parking een overzichtelijk tarief. Deze tarieven liggen vele male lager dan bij de concurrenten. Ook besteedt Vakantie Parking intensief tijd en geld in het opleiden van haar personeel.

Naast het parkeren kan er bij Vakantie Parking ook gebruik gemaakt worden van andere services. Zo biedt Vakantie Parking een wasservice aan voor binnen- en buitenkant van de auto.

Eazzypark.nl

EazzyPark biedt parkeerservice voor reizigers van en naar EindhovenAirport. Dit doen zij door middel van zowel Shuttle als Valet service en daardoor is EazzyPark uniek bij EindhovenAirport.

EazzyPark heeft de missie om een klantvriendelijke parkeerservice met een hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke scherpe prijs met een uitgebreid extra service pakket te leveren aan haar klanten. De wagen staat op een dubbel omheind terrein dat wordt afgesloten met camera bewaking en een full time bezetting en bewaking. Dit eenvoudig te vinden terrein ligt dicht bij de luchthaven en door de uitstekende infrastructuur zijn de chauffeurs van Eazzypark binnen 8 minuten op de luchthaven.

Als de reiziger parkeert bij EazzyPark wordt deze zo dicht mogelijk bij de vertrekhal gebracht zodat er zo min mogelijk met de bagage hoeft te worden gesjouwd. Eazzypark brengt haar klanten naar een terrein op minder dan 50 meter van de vertrekhal. Dit is ook de plek waar Valet klanten aankomen.

Mocht de klant niet in staat zijn de bagage zelf te dragen helpen de gekwalificeerde, vriendelijke en klantgerichte chauffeurs, de klant met het dragen van de bagage naar de incheckbalie. Het is de missie van Eazzypark om de klant niet te laten wachten en de chauffeurs rijden direct wanneer de klant aankomt.

Via de gebruiksvriendelijke internetsite kunnen klanten vooraf boeken en kiezen uit diverse betaalmogelijkheden. Waaronder contant bij aankomst, iDeal, Visa of Mastercard en Mistercash. Na de boeking ontvangt men direct een bevestigingsemail met de door de klant opgegeven vertrek en aankomst tijden samen met een uitgebreide, duidelijke, routebeschrijving.

Schiphol.nl/parkeren

Met P3 Lang Parkeren heb je nog steeds de voordeligste plek óp Schiphol wanneer je 3 dagen of langer parkeert. Je betaalt bijvoorbeeld voor 8 dagen maar € 57,50. P3 Lang Parkeren is van Schiphol zélf en dus zeer betrouwbaar.
Of je nu op het onoverdekte terrein parkeert of liever in de garage staat: P3 is goed bereikbaar en betrouwbaar. En de gratis snelbus - die iedere 10 minuten vertrekt - brengt je in 5 minuten naar hartje Schiphol. Dankzij een handig in- en uitlaadpunt voor bagage bij de entree van P3 hoef je niet je koffers en tassen over het hele terrein mee te slepen. Onze medewerkers staan 24 uur per dag klaar en er is 24/7 cameratoezicht. Bij terugkomst van je reis staat de snelbus al te wachten bij de taxi- en bushaltes tegenover de aankomsthal. P3 Lang Parkeren reserveren is mogelijk vanaf drie dagen.
Reserveer wel op tijd, want in de drukke periodes (o.a. mei- en zomervakantie) kan het zijn dat Schiphol Smart Parking op het laatste moment niet meer te reserveren is.

• Professionele klantenservice voor online reserveringen en op de parkeerterreinen.
• 24/7 camera toezicht & onder toezicht van Amsterdam Airport Schiphol.
• Geen verborgen of onvoorziene kosten.
• Gemakkelijk vooraf betalen met iDEAL en/of credit card.
• Dag en nacht in 5 minuten met de gratis pendelbus vóór de vertrekhal.
• Nieuwe garage op P3.

Parkcare.nl

ParkCare is dé boekingswebsite voor parkeren bij vliegvelden in Nederland, Duitsland en België.

Met meer dan 100 parkeeraanbieders op luchthavens zoals Schiphol, Eindhoven, Keulen, Weeze, Zaventem, Charleroi, Düsseldorf, Hahn en Frankfurt is ParkCare de boekingswebsite met het grootste aanbod voor Parkeren bij vliegvelden.

Naast de populaire parkeervormen shuttle bus en valet parking biedt ParkCare als enige boekingswebsite ook Park & Walk parkeerplekken (parkeren op loopafstand van de airport).

Voordelen
• Grootste aanbod voor parkeren bij vliegvelden (Schiphol, Eindhoven, Düsseldorf, Hahn, Weeze, Keulen, Groningen, Rotterdam, Zaventem, Maastricht, Charleroi);
• FeedbackCompany (cijfer 8,5) (https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/parkcare/);
• Webshop Keurmerk;
• Hoge vergoeding (8%);
• Parkeeraanbieders die enkel via ParkCare te promoten zijn;
• Hoge conversie;
• Ook bij parkeerplekken aan bij Hahn, Maastricht en Frankfurt;
• Klantenservice (telefonisch, whats app en email)

247Parking.nl

Bij 247parking wordt de auto van de klant standaard buiten of tegen meer prijs overdekt geparkeerd. Het terrein is goed verlicht en voorzien van permanente camerabewaking. De locatie is goed zeer bereikbaar (naast de N201). Een medewerker van 247parking handelt de papieren af, checkt de klanten in en geeft aan waar de auto geparkeerd dient te worden. Nadat er is ingecheckt kunnen de klanten wachten in de wachtruimte of lekker in de zon op de shuttlebus. De shuttlebus rijdt 24/7. De klanten worden vanaf 247Parking naar bushalte C-13 bij de aankomsthal gebracht. Bij terugkomst op Schiphol worden de klanten ook opgehaald bij bushalte C-13. De gratis shuttlebus rijdt 24/7 van en naar Schiphol. De halte bevindt zich direct buiten bij aankomsthal 4.

Heenreis en terugreis: De reservering staat in het systeem van 247Parking; klanten worden bij 247Parking verwacht op de aangegeven parkeertijd. Vooraf bellen is NIET meer nodig. Bij 247Parking kan ook worden gekozen voor sleutel houden (niet in combinatie met overdekt).

• Veilig parkeren;
• Sleutel veilig in een kluis;
• Gratis gebruik maken van 247Parking App;
• Uitstekende service;
• Sleutel liever mee op reis? Dat is ook mogelijk.

Ervaringen 

Benieuwd wat de ervaringen van anderen zijn met betrekking tot bepaalde parkeeraanbieders op een luchthaven? Bekijk en vergelijk op www.vakantiesitesvergelijken.com

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden