Een vakantie boeken via Prijsvrij.nl - reviews en ervaringen

14 november 2018

Wie is Prijsvrij?

Prijsvrij.nl bestaat sinds 2010 en heeft een jong abitieus team dat alles uit de kast haalt voor de klant. Men rekent geen boekinsgkosten, de klantenservice van Prijsvrij is goed bereikbaar en ze halen een 8.6 gemiddeld als rapportcijfer. Het totaal aantal reviews op Trustpilot is meer dan 11.000. Op basis van de klantervaringen van eerdere boekers zit het wel goed met de service en kwaliteit van Prijsvrij.

Prijsvrij.nl biedt geen eigen reizen of vakanties aan, maar maakt het overzichtelijk op hun website om een vakantie bij een externe aanbieder te boeken. Door het grote volume kunnen ze hoge kortingen bedingen bij deze aanbieders.

Hieronder een greep uit de reisorganisaties waar Prijsvrij mee samenwerkt:

Enkele klantervaringen van Prijsvrij op een rij.

"Duidelijke site waar meteen een chat-mogelijkheid aan gekoppeld is. hierdoor weren alle eventuele vragen op een deskundige manier beantwoord. reden te meer om in de toekomst voor een vakantieboeking eerst naar de site van prijsvrij te kijken. Bleek overigens ook dat de uiteindelijke prijs vrij is van andere aanbieders en voordeliger uitkwam!"

"Helder en snel. Snelle en duidelijke communicatie over de geboekte reis."

"Goede prijs. Wordt duidelijk gecommuniceerd."

Welke soort reizen biedt prijsvrij.nl aan?

Op prijsvrij.nl kan je vrijwel elk type vakantie boeken. Het menu op de website bestaat uit:

Vakanties, Last Minutes, Acties en Autohuur

Onder het menu Vakanties kan je de volgende typen vakanties vergelijken en boeken:

Zonvakanties, All Inclusives, Verre Reizen, Autovakanties, Stedentrips, Winterzon en Wintersport

Zonvakanties kan je boeken naar meer dan 35 populaire en zonzekere bestemmingen binnen en buiten Europa. Denk daarbij aan een zonvakantie naar Aruba, de Dominicaanse Republiek, Vietnam, Canarische Eilanden etc.

Onder het menu All Inclusives kan je een last minute vakantie boeken naar vrijwel elke bestemming in Europa. Denk aan last minutes naar populaire Europese vakantielanden als Kroatie, Spanje, Bulgarije, Italie, Malta, Cyprus en Duitsland. Maar ook last minutes naar verre landen als Thailand, Dominicaanse Republiek, Sri Lanka, Vietnam en Tunesie worden aangeboden.

Wil je lekker een weekendje of een paar dagen weg naar een leuke stad, dan is er volop keus uit populaire stedentrips op prijsvrij.nl. Steden als Valencia, Rome, Marrakech, Milaan etc.

Onder het menu Acties vind je een overzicht van lopende acties en aanbiedingen.

Op zoek naar een kortingscode voor prijsvrij.nl?

Op prijsvrij.nl heeft men regelmatig acties, aanbiedingen en interessante kortingen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief word je automatisch op de hoogte gehouden van aanbiedingen en kortingsacties en kortingscodes. Standaard adverteert men met de Best Deal Garantie. Kortingscodes van prijsvrij.nl die je op andere websites vindt en worden aangeboden, zijn niet geldig. Prijsvrij.nl is de enige die kortingscodes aanbiedt via de nieuwsbrief.

Wat houdt de Best Deal Garantie van Prijsvrij.nl in?

Vind je deze reis op de dag dat je geboekt hebt op een andere website goedkoper? Dan betalen wij jou het verschil terug, zo betaal je nooit te veel! Zie hieronder de voorwaarden:

Deze garantie geldt alleen voor identieke pakketreizen. Dus voor reizen met exact hetzelfde aantal personen en leeftijden en dezelfde boekdatum, reisorganisatie, vertrekdatum, reisduur, accommodatie, kamertype, verzorging, luchthavens, vliegmaatschappij(en) en stoelklasse in het vliegtuig.

Om aanspraak te kunnen maken op de Best Deal Garantie, dien je ons op dezelfde werkdag als de dag van je boeking per e-mail te informeren. Stuur als bewijs een print-screen mee van de door jou gevonden goedkopere reis + een link naar deze reis, zodat we het prijsverschil kunnen controleren. Op de printscreen moet de laatste stap te zien zijn, zodat alle bijkomende kosten inzichtelijk zijn. Verzoeken die later als de dag van boeking worden ingediend, worden niet gehonoreerd.

De eerstvolgende werkdag wordt de print-screen gecontroleerd, indien de print-screen niet correct is en de prijs op de andere website is veranderd, dan is Prijsvrij.nl hier niet verantwoordelijk voor en kan het verschil niet terug betaald worden.

Is prijsvrij.nl aangesloten bij bijvoorbeeld de ANVR of de SGR?

Het is altijd verstandig om een vakantie te boeken bij een aanbieder die is aangesloten bij een Garantiepartner. Daarmee ben je verzekerd van het doorgaan van je vakantie of restitutie van je betaling op het moment dat een reisaanbieder failliet gaat. Prijsvrij.nl is aangesloten bij zowel de SGR als de ANVR.