Een vakantie boeken bij Suncamp - reviews & ervaringen

2 december 2018

Wie is Suncamp?

Suncamp holidays is onderdeel van ACSI, de campingspecialiste van Europa, en biedt Campingvakanties aan. Met ruim 50 jaar ervaring in de campingbranche weten ze precies op welke campings u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie. Elke Suncamp-camping is kindvriendelijk, want als uw kinderen het leuk hebben, is de vakantie al voor de helft geslaagd, is het motto! Ook hebben ze gedacht aan de nodige waterpret; alle campings liggen aan een strand of hebben een mooi zwembad.
Om aan de, door hun zelf gehanteerde, strenge regels en voorwaarden te voldoen, controleren ACSI inspecteurs jaarlijks bijna 10.000 campings. Dit doen ze al meer dan 50 jaar, en deze kennis gebruiken ze om Suncamp campings te selecteren.

Wat kun je verwachten op een Suncamp camping:

- Alle campings hebben een zwembad of liggen bij het strand
- Er is er altijd wat te doen
- Er is eindeloos waterpret te beleven
- Kamperen op jouw manier
- Een eerlijke prijs
- Het Suncamp team staat altijd voor je klaar

Type vakantie

Bij Suncamp kun je kamperen met je eigen tent, caravan of camper. Je boekt dan een mooie kampeerplaats. Echter kun je ook bij ze terecht voor het huren van een ingerichte accommodatie. Een chalet, appartement, mobilhome of een lodgetent. Of een van die mooie, luxe glamping-accommodaties. Er is voor iedereen een passend plekje op de camping.
Suncamp heeft speciale campings voor naturisten, dierenliefhebbers (honden toegestaan), actieve vakantiegangers (fietsen/wandelen), glampings of met animatie voor kinderen.
Overigens denk je bij een camping direct aan de zon en dus zomer. Bij Suncamp kun je ook boeken tijdens de winterperiode op een "Wintersportcamping".

Landen waar Suncamp gevestigd is: België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, San Marino, Slovenië, Spanje en Tsjechië.

Kamperen in de zomervakantie

Is Suncamp lid van SGR en ANVR?

Ja, Suncamp is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Ook zijn ze aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Wilt u weten wat deze garanties inhouden, lees dan het artikel "Vakantiefondsen: welke zijn er eigenlijk en wat houden ze in?".

Kortingscode Suncamp

Suncamp biedt op de eigen website met regelmaat kortingen aan en heeft verschillende aanbiedingen gedurende het jaar. Daarnaast zijn er diverse websites met een kortingscode voor Suncamp. Of deze ook daadwerkelijk geldig zijn valt nog maar te bezien. Onderzoek leert dat de kortingscode aanbieders veel doorklikwerk vragen van de reiziger alvorens er een code zichtbaar wordt. En niet in alle gevallen is er een kortingscode, dan wel de actie is verlopen. Check goed van tevoren of de actie, buiten de eigen website van Suncamp om, echt is en nog geldig. Bij twijfel kan er rechtstreeks met Suncamp worden gebeld.

Ervaringen en Reviews van Suncamp op een rij

De reviews die op Suncamp worden gedeeld, zijn de beoordelingen van Trustpilot. Gemiddels een 7,4 uit 10 op basis van 109 reviews. Niet heel veel, maar voldoende om een algemeen beeld te krijgen van Suncamp. De ervaringen zijn overwegend positief, zie hieronder een aantal quotes.

"De website zit duidelijk in elkaar. Wij konden zo een goeie keuze maken."

"Jammer dat je al 30% aan moet betalen, is niet echt meer van deze tijd."

"Goede info en snelle reactie na boeking."

Andere objectieve ervaringen en reviews lees je onder meer op Vakantiesitesvergelijken.com, dé website waar je ook zelf een review kunt schrijven!